Rólam

Yvonne Dederick vagyok az YCON alapítója és vezetője. Sok éves üzleti és vezetői tapasztalattal a hátam mögött döntöttem az YCON megalapítása mellett. Éveken át dolgoztam munkavállalók mellett, mint tanácsadó és mentor azzal a céllal, hogy a megfelelő motivációt és inspirációt biztosítsam a számukra az adott szervezetben. Mindig hittem, hogy egy cég sikere az ott dolgozó emberek elkötelezettség alapszik. De nem mindegy, hogy milyen módszerekkel és hogyan próbáljuk meg motiválni az embereket. ​Az évek során egyfajta missziómmá vált az emberek segítése ezért egyéni mentor és coachként támogatom azokat, akik a szakmai vagy magánéleti változások kezelésében érzik magukat megrekedve. Mint képzett Mindfulness coach és Brain Based coach ügyfeleimnek a stresszkezelésben is segítséget szeretnék nyújtani.  

RÓLAM

Mai napig aktívan versenyző sportolóként rengeteget foglalkozom az életmód fontosságával, ez biztosítja számomra az egészséges test és a mentális frissesség megőrzését. Hiszem, hogy az egészséges életmód kialakítása egy döntés, amelyet sokan nehezen hoznak meg és még nehezebben képesek hosszú távon megtartani. Ezen a területen is szeretném fognia a hozzám fordulók kezét és támogatni őket az egészséges életmód, a munka és magánélet optimális egyensúlyának kialakításában. 

Az Én történetem  

Nem volt mindennapi életem és pályafutásom. Mégis sok fiatalkori nehézség ellenére is sikerült több nemzetközi és hazai sikert is elérnem a pályám során. Az akkor bennem élő optimizmus és erő megfelelő támogatást kapott az amerikai sikerorientált és önfejlesztést támogató közegben. Ennek a szilárd táptalajnak köszönhetően a szakmai énem kerekedett minden fölé.

2020-ban publikáltam a Pályakezdő Milliárdosok című könyvem az Athenaeum Kiadó gondozásában. Könyvem azoknak a pályakezdő fiataloknak szánom, akik a mai komplex és állandóan változó világban próbálják megtalálni a számukra leginkább megfelelő irányt. Mint 3 gyermekes édesanya szívügyem a fiatalok, kiemelten a fiatal nők szakmai támogatása.